Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, belirtik gri tonlarından biridir. Bu renk son aşama modadır. Özellikle mağaza ve yatak odası dekorasyonu ile giyinme odası sinein tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve resim galerisini bayağıdaki irtibatdan görebilirsiniz.

Mat bir mimarida oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütflaşk sağlamlamayı başarmış olacaktır.

Özel tasarımı sebebiyle hiçbir pençe ile kolaylıkla 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu sefer olanakı sağlar.

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa gibi mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasavvurına çağdaş bir çekicilik katar.

Ev bark sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına sofistike bir hava yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın umumi estetiğini kuvvetlendirir ve gayrı renklerle harmonik bir intibak sağlar.

Yoğun gri odaklı bir dar dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öteki renkler yardımıyla alanda ötümlü geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri örtüsüz gri olmalı!

Antrasit renkli mobilyalar habitat odası yahut mecra odası kadar esas mekanlarda kullanıldığında odalara sofistike bir dokunuş ekler ve öteki göstermelik unsurlarla kolaylıkla entegrasyon sağlar.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok antrasit duvar boyas modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla beraberinde sıklıkla dekore edildi. Zarafetli amma abartısız bir havaya sahip ve her şeyden önce çağdaş bir meydan yaratmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Gri ve siyaha yaklaşan tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler bâtınin mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon goldfix olarak belde kırmızııyor.

Gri renk duvar boyası, gayrı renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak sprey boya yürekin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp istikrar kurabilirsiniz.

Elbette birbirine valör ve görünüş olarak oturak tabana bu zıt dü rengi bir arada sömürmek için uygun bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve enikonu aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Beyaz ve turuncu size lüks iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah yeğleme edebilirsiniz. 

Minimalist tasavvurın taban ilkesi olan az ama koygun detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, evin atmosferine tefavüt tren. Gayrı renklerle mutabakat içre kullanılabilir. Güneş kayran bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık katkısızlarken aynı zamanda mobilya ve özge tezyinî unsurlarla uyum içinde kabil.

Report this wiki page