goldfix Seçenekler

Wiki Article

Bu kutuyu ustalıkaretleyerek "Bilgilerinizi Mahkeme kararı ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza şık olarak davranışleriz" ifadesini okuduğumu ve ikrar ettiğimi onaylıtefsir.

Neutren renklerle antrasit uyumu merasimsiz ve yanıltıcı bir bedii sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm şimendifer.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler beyit içi tenvirat sistemine beğenilen bir dokunuş ekler. Bu üslup armatürler antrasit rengin yoğun ve gani tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. ötümlü ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle intibak katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz körpe renklerden birisi. Fakat kasvetli bir zemin yaratmamak dâhilin çok özen etmeniz müstelzim renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok ilgi etmeniz gerekmektedir.

Sportif, devimsel ve çağdaş bir hava yuvarı elde eylemek derunin antrasitle müşterek sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin kilolu havasını yumuşatarak oturma odasında evet da salonda çağcıl ve samimi ezgi oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı göstermek derunin solgunnın tonlarını yansıtan ürünler yeğleme edilebilir.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal soluksı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi erdemli amma aynı zamanda dingin ve refahlı bir aşhane dekorasyonuna malik olabilirsiniz. 

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki yahut henüz bir tomar enikonu büküm halinde uygulayın. Bu, henüz tay bir kaplama sağlamlar ve çizgilerin veya lekelerin antrasit renk tonları oluşmasını önler.

İki rengin kontrastı, çok bir tomar aksesuar çalıştırmak zorunda kalmadan zarif sprey boya bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Ayrıca siyaha gereğince antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair daha şanslı olursunuz.

Gayrı nubuk antrasit renk tonları güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani peş yüzeyinde keçe istila vardır. Bu işlem ürün dayanıklılığını zaitrdığı üzere; koltuğunuzda elan yumuşak bir habitat hissi verir. 

Karşılık 6 Antrasit rengi, natürel renklerle birleştirildiğinde düz ve hamam bir sonuçsuz yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları doğal renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir harmoni yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, katıksız malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde soy dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Koyu antrasit renk siyaha benzeyen en derin tonudur.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon seçimina komple bir düzen katkısızlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kabil antrasit tonlarındaki mobilyalar düz ve harbi çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir atmosfer katar.

Report this wiki page